Skip to main content

De 3 garanties van PAXfa:

  1. Je krijgt een onafhankelijk hypotheekadvies en hierdoor weet je dat je altijd de beste hypotheekdeal krijgt in jouw situatie. Afgesproken.
  2. Geen stoffige en ingewikkelde taal maar duidelijke en begrijpelijk
  3. Je wordt volledig ontzorgd

Voordelen hypotheekadviseur

  • Ik ga altijd voor de beste deal die aansluit op jouw situatie
  • Je hoeft zelf niet in alle kleine lettertjes en in alle regels te duiken
  • Je wordt volledig ontzorgd vanaf het oriëntatie gesprek tot en met het tekenen van de akte bij de notaris
  • Ik ben een gecertificeerd financieel planner dat inhoudt dat ik breed ben opgeleid. Ik kan helpen bij allerlei gebeurtenissen in je leven zoals gezinsuitbreiding, overlijden, echtscheiding, zelfstandig ondernemer worden en pensioen. Daarnaast ben ik op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

Een hypotheektraject dat je digitaal stap voor stap kan volgen!

Klinkt als logisch? Toch hoor ik vaak dat mensen onnodig moeten wachten tijdens het hypotheek traject. Het duurt te lang, je hoort niks, je weet niks en de stress neemt met de dag toe. Wanneer je kiest om met PAXfa samen te gaan dan kies je voor transparantie, duidelijkheid, heldere taal en snelheid. Een overzichtelijk hypotheektraject is toch ook wat jij wil?
Vanaf dag één van de samenwerking met PAXfa krijg jij een eigen klantportaal. Dit kun je vinden op mijn.paxfa.nl. Hier vind jij alle belangrijke documenten terug zoals het dienstverlening document, algemene voorwaarden en alle gegevens van PAXfa. Je vindt er je afspraken en alle geüploade documenten terug die nodig zijn om tot een goed en beargumenteerd advies te komen. Kies je na het vrijblijvend gesprek ervoor om een hypotheek aan te vragen dan kun jij vervolgens stap voor stap volgen hoe het ervoor staat met jouw hypotheek. Zo zie je wanneer je aanvraag in behandeling is genomen, de documenten die nodig zijn en wanneer deze compleet zijn en kun je beoordeling volgen van het hypotheekdossier. Indien de hypotheek akkoord is, dan weet jij dat net zo snel als dat ik dat weet. Je kunt je offerte downloaden en altijd blijven inzien via het portaal. Ook kunnen andere zaken zoals de bankgarantie stellen, documenten ondertekenen en je woonhuisverzekeringen regelen allemaal via het portaal.
Een hypotheektraject bij PAXfa betekent dat je volledig ontzorgd wordt van begin tot het passeren van de akte bij de notaris. Ik heb een groot netwerk aan contacten die een belangrijke schakel vormen in het hypotheektraject. Denk aan taxateurs, makelaars, notarissen, accountants, belastingadviseurs en verzekeraars.
Ik ben verder een onafhankelijk adviseur die dus niet werkt voor één maatschappij. Ik kan bij verschillende organisaties de hypotheek aanvragen maar meestal komt er een top 5 geldverstrekkers uit waar ik ook met regelmaat hypotheken aanvraag. Hierdoor kan ik ook een zeer goede voorstelling doen over de haalbaarheid en het verloop van het hypotheektraject. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ons adres:
Pastoor Kisselsstraat 18
6235 AP Ulestraten
Telefoon:  +31 6 39448886
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
REGISTRATIES: