Skip to main content

Sanne en Ricardo

In het dagelijks leven zijn wij partners in de relationele sfeer.
Bij ons is het idee gekomen om samen een onderneming te starten en wij hebben dan ook samen de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur gedaan én behaald.
Onze combinatie van de juridische en financiële achtergrond is voor ons de perfecte combinatie om ook op zakelijk gebied samen te werken.

Sanne Snel

Na mijn Master Privaatrecht aan de Universiteit van Maastricht heb ik een aantal werkervaringen opgedaan bij verschillende werkgevers in verschillende branches. Zo heb ik ook het werkveld in de Jeugdzorg van dichtbij kunnen meemaken.
Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in het begeleiden van echtscheidingen en ben ik de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur.

Nu begeleid ik echtscheidingen waarbij mijn grote motivatie is om de zorgen van de mensen weg te nemen. Er komt veel bij een echtscheiding kijken en het is belangrijk om daar goede begeleiding bij te hebben.
Kinderen staan voor mij voorop.
 
Daarnaast is het ook prettig dat financieel alles goed geregeld is zodat ieder zo zorgeloos mogelijk zijn eigen weg kan gaan.

Ricardo Raike

Ik heb al meerdere jaren ervaring als financieel adviseur en dan met name als hypotheekadviseur en financieel planner.
Vanuit deze ervaring kom ik vaak convenanten tegen waarin afspraken zijn vastgelegd rondom de echtscheiding. Deze afspraken zoals alimentatie en pensioen vormen belangrijke uitgangspunten om de echtelijke woning te herfinancieren op naam van de overnemende partner.
 
Helaas zie ik vaak een mismatch met het convenant en de hypotheek mogelijkheden. Door mijn financiële ervaring en kennis toe te passen als echtscheidingsbemiddelaar weet ik dit voor mijn cliënten in de toekomst te voorkomen.
 
Ik heb de opleiding register financieel echtscheidingsadviseur afgerond om mijn fiscale en juridische kennis te verdiepen.
Zo kan ik er samen met u ervoor zorgen dat u het beste advies krijgt omtrent de financiële en fiscale afspraken in het convenant.
Ons adres:
Pastoor Kisselsstraat 18
6235 AP Ulestraten
Telefoon:  +31 6 39448886
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.