Mediation

Jullie hebben besloten om uit elkaar te gaan. Een situatie waar je liever niet in wil belanden maar nu het toch zo is willen jullie ook dat dit goed geregeld wordt. Er samen uit komen is voor jullie belangrijk. Hebben jullie kinderen? Zo ja, dan moet er een ouderschapsplan komen. Daarnaast zal er op juridisch, financieel en fiscaal vlak ook van alles geregeld moeten worden.

 
Bij een echtscheiding spelen er meestal twee belangrijke vragen:
  1. Hoe gaat het verder met de kinderen? Hoe moet de omgangsregeling eruit zien en hoe zit dit met de kosten?
  2. Hoe moeten de zaken financieel geregeld worden? Wie gaat er in het huis wonen en kan iemand dit wel betalen?
Hier kan erg veel stress en onzekerheid aan te pas komen. Wij als Register Financieel Echtscheidingsadviseurs kunnen jullie in het gehele proces begeleiden. Jullie idee over de toekomst maar opeens een plotselinge wending, maar wij zorgen ervoor dat jullie beide een goede nieuwe start kunnen maken.
 
Bij het woord echtscheiding werd voorheen al snel gedacht aan een moeizaam en kostbaar traject met advocaten en veel strijd. Mediation is er voor mensen die er graag samen zo goed mogelijk uit willen komen zodat ieder daarna zijn eigen weg kan gaan. Een echtscheiding is emotioneel al heel erg moeilijk. Het is daarom erg prettig om op een goede manier uit elkaar te gaan en elkaar daarna ook het beste te gunnen.
 
In het geval dat er kinderen in het spel zijn is het belangrijk om te beseffen dat kinderen ook na de scheiding een stabiele leefomgeving verdienen. Het proces van jullie echtscheiding en de gemaakte afspraken zijn daarbij van essentieel belang.

 

Ons adres

Dorpstraat 22
6361 EL Nuth

Telefoon:  +31 45 22 01 01 5

info@paxmediators.nl