Online Mediation

Willen jullie liever online het mediation traject doorlopen? Dat is bij Pax mediators ook mogelijk. Dit kan zowel in de vorm van mediation danwel pendelmediation. Voor meer info over de werkwijze kunnen jullie contact met ons opnemen.
 
RFEA-keurmerk: Wij, Ricardo en Sanne, hebben beiden het RFEA diploma behaald dat ons tot Register Financieel Echtscheidingsadviseurs maakt. Pax Mediators heeft daarom ook het RFEA-keurmerk. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd advies kunnen geven in de breedste zin van het echtscheidingsproces. In het kort samengevat betekend dit dat wij advies geven op juridisch, fiscaal en financieel gebied in een echtscheidingsprocedure en dat wij ons aan de gedragsregels houden. Voor meer informatie kunt u hierbeneden de folder van de RFEA downloaden.

Visie: Pax betekent ‘vrede’. Wij hebben niet zomaar deze naam gekozen voor onze praktijk. Wij streven ernaar dat mensen in vrede uit elkaar gaan. Dit hoeft niet te betekenen dat de reis ernaar toe altijd makkelijk is, er mogen én kunnen hobbels ontstaan. Maar bij het einde van de reis is het belangrijk dat jullie beiden, en eventueel kinderen, met een frisse blik de toekomst in gaan
 

 

Ons adres

Dorpstraat 22
6361 EL Nuth

Telefoon:  +31 45 22 01 01 5

info@paxmediators.nl